Afterpay Fit-Out

This fit-out is located in a heritage style brick building in the heart of Surry Hills.

The building was taken back to its core and with the exposed timber beams meant that suspended lighting was the preferred choice. This is why the range of Energyline linear extrusion and suspended track system with Kobe Trackspot and Titanium downlight from Unios were chosen.

The floor layout is open plan with plenty of natural light and so direct only task lighting was specified.

The lighting works seamlessly with the overall theme and design intent of the workspace and is both raw and contemporary.

Afterpay Fit-Out
Afterpay Fit-Out
Afterpay Fit-Out
Afterpay Fit-Out
Afterpay Fit-Out

Project Details:

Location Surry Hills
Architect Project One
Photography Simon Whitbread
Builder Milligan Group

Used Products:

share:

Inspired Light

Contact our sales team to see how we can help illuminate your space. We give prompt answers to your questions on our products, on technical problems or on planning, using whatever means of communication suits you best.